Uitreiking Agora Lettera Literatuurprijs 2018
De Literaire stichting Agora Lettera reikt op vrijdag 6 april twee literatuurprijzen uit aan jonge schrijftalenten in de categorieën Beste Proza en Beste Poëzie.

Schrijven opent nieuwe werelden en toont menselijke ervaringen, wat inspireert tot diepere connecties met de ander. Maar bovenal vormt literair schrijven een verbond met de vrijheid om jezelf te uiten en daarmee geeft het inzicht in jezelf en de wereld om je heen.

De jury, bestaande uit bekende Nederlandse schrijvers, maakt de twee winnaars tijdens de feestelijke uitreiking bekend en reikt twee geldprijzen uit t.w.v. 250 euro. De prijswinnaars krijgen bovendien de gelegenheid hun werk voor te dragen en worden opgenomen in het literaire netwerk van Agora Lettera.

 

6 April  19:30–21:30

Podium MozaiekBos en Lommerweg 191, 1055 DT Amsterdam, Netherlands

Meer info